1 op 1 coaching

1 op 1 coaching is een van de meest effectieve manieren om een gewenste verandering blijvend tot stand te brengen.

de juiste vragen stellen

Waar verlang je naar?

Iedere vraag begint met een verlangen. Een verlangen dat je iets anders wilt, dat iets schuurt, niet langer past.

Mensen komen met hele uiteenlopende vragen bij me in de praktijk.
Deep down komt daar een rode draad uit en dat is balans tussen denken en voelen. Anders gezegd balans tussen hoofd en hart.

We zitten vaak zo in ons denken dat we niet of nauwelijks bij ons voelen kunnen komen. En als we al bij ons voelen kunnen komen dan is het heel moeilijk om er naar te handelen. Er zijn allemaal “mitsen en maren”. We geloven deze “mitsen en maren” en blijven daarmee in hetzelfde patroon. 
Als gevoelens vanuit het hart tot uitdrukking willen komen, dan begrijpen de hersenen dat niet. Ons verstand wil controle houden en weten waar het heen gaat. We voelen dat oude patronen niet meer kloppen, maar hoe dan en wat dan?

-Met deze vraag en zoektocht kan ik je helpen. Vanuit een veilige, warme sfeer gaan we kijken naar de huidige situatie en naar de gewenste situatie. Vanuit wat is, zonder goed of fout.
Vanuit respect wie jij bent, kijken we wat je nodig hebt en welke werkvormen daarbij het beste passen.

Technieken waar ik veel mee werk zijn: voice dialogue, ademwerk (liquid breath-verbonden adem), Byron Katie-The Work, meditatie en visualistaie.

 

Wat levert het je op?

  • Je komt weer bij je authentieke kracht
  • Je komt weer in contact met jezelf
  • Meer zelfvertrouwen
  • Je krijgt helder wat je werkelijk wilt, wat je drijfveren zijn
  • Je krijgt inzicht in je patronen van denken, handelen en voelen
  • Je krijgt duidelijk wat je achter je mag laten en vandaar uit een nieuw patroon creëren

Meditatie en visualisatie

Een sessie starten we altijd met een gronding. Een gronding brengt je bij jezelf, laat je in je lijf zakken. Van hoofd naar hart.

Vanuit een staat van innerlijke rust beginnen we met de sessie.

In een later stadium kan het ook een onderdeel zijn voor je persoonlijke ontwikkeling, en zorgen voor meer emotionele stabiliteit.

Verbonden adem

Verbonden ademen maakt gebruik van een specifiek adem patroon.

Gedurende de sessie probeer je zoveel mogelijk pauzes tussen je in en uit ademing achterwege te laten. Tijdens de sessie adem je grote hoeveelheden zuurstof in je lichaam, wat er voor zorgt dat gesloten gebieden zich openen.

Door grote hoeveelheden zuurstof in te ademen komen weg gedrukte trauma’s omhoog en krijgen deze ruimte om te transformeren. Dit revitaliseert je lichaam en laat alle vast zittende spanningen weer stromen.

Voice Dialogue

Voice dialogue is een methode waarin we verschillende delen van onze persoonlijkheid aan het woord laten. Deze innerlijke stemmen ook wel “subs” genoemd of innerlijke “ikken” hebben ieder hun eigen manier van voelen, denken en handelen.

 

Het is een prachtige methode om helderheid te krijgen en meer bewust te worden van je patronen van voelen, denken en handelen.

Testimonials

Cliënten ervaringen

“De zeer persoonlijke en warme benadering gaf me veiligheid om in het diepe te duiken. Mariet werkt met verschillende technieken. Per keer sloot de werkwijze perfect aan bij wat ik nodig had.”

A. C.

“Door de geborgenheid en veiligheid die Mariet geeft voelde ik me vrij om mijn diepste gevoelens te uiten. Mariet laat de methodiek die ze kiest perfect aansluiten bij wat op het moment nodig is om verder te komen in mijn proces.”

A. vd B.

“Mariet heeft me weer in contact gebracht met mijn authentieke kracht. Haar benadering is positief en positief kritisch waar nodig. Met concrete feedback die laagdrempelig opgevolgd kan worden.

O. vd L.

Een bijzondere ervaring gegeven door een bijzondere vrouw! De sessie werd volledig afgestemd op mijn wensen en mijn staat van zijn. Belangrijkste is het heeft me verder geholpen.”

M.B.

Wil je weten wat Studio Zijn voor jou kan betekenen?