222 affirmaties

voor meer overvloed, liefde en succes in je leven

Heb jij de kracht van affirmaties al ontdekt?

Affirmaties zijn positieve, versterkende gedachten over iets dat je graag wil hebben of wil zijn.

Met een affirmatie her-programmeer je jezelf als het ware. Je bevestigt eenvoudigweg wat waar is voor jou en je voegt tegelijkertijd informatie toe aan de geheugencellen van je geest. Hiermee creeer je nieuwe neurologische paden in je brein.


Door affirmaties steeds weer te herhalen, door het te voelen en het je helemaal voor te stellen  her-programeer je je brein.


Wist je dat we elke dag +/- 60 000 gedachten hebben en dat 90% van die gedachten precies dezelfde gedachten als de dag ervoor zijn?

Dit betekent dat we voor een groot deel op automatische piloot leven en dat we door dit onbewust proces onze neurologische verbindingen telkens versterken en bevestigen. We creëren dus elke dag opnieuw dezelfde realiteit louter door ons denken! Bovendien worden deze gedachten onbewust gestuurd door oude patronen, angsten, overtuigingen en automatisch gedrag aangeleerd voor we 7 jaar oud waren.

Ben jij baas over jouw gedachten of zijn jouw gedachten baas over jou?

Laat affirmaties jou helpen

Affirmaties kunnen jou helpen om deze beperkende gedachten, overtuigingen en oude patronen om te buigen naar meer helpende gedachten. Gedachten die veel beter bij jou passen en jou helpen om jouw wensen en verlangens te manifesteren. Hierdoor kan jij doen wat jij écht wil en zijn wie je werkelijk bent! De creator van jouw leven!!

Is het dan echt zo simpel?


Als jij vanuit de kwantum fysica kunt aannemen dat alles energie is en de wet van aantrekking kan geloven dan is het manifesteren van jouw affirmatie een logisch gevolg want we trekken simpelweg aan wat we uitsturen.


Het belangrijkste hierbij, dat dikwijls vergeten wordt, is dat gedachten en gevoelens coherent of aligned moeten zijn. Dit betekent dat je datgene dat jij graag zou willen of wie jij wenst te zijn niet alleen dient te sturen met positieve gedachten, maar je moet het ook écht voelen. Je moet het geloven alsof het al zo is en er moet een diep verlangen achter zitten.


In deze cursus krijg jij tips & tricks aangereikt die jou stap voor stap aanleren hoe jij succesvol kan affirmeren!

En omdat het niet altijd eenvoudig is om de juiste affirmaties te vinden ontvang jij maar liefst 222 affirmaties waarmee je direct aan de slag kan gaan!

Wat brengt affirmeren jou? Wat brengt deze cursus jou?

 • Een te drukke agenda zorgt er dikwijls voor dat je geleefd wordt. Door bewust met affirmeren bezig te zijn ga je van ‘overleven’ naar ‘leven’.

 • Alles wat je aandacht geeft groeit! Omdat jij nu in kaart brengt wat je écht wilt en je hierdoor op het positieve richt, zal je daar alleen maar meer van aantrekken.

 • Het zorgt er niet alleen voor dat jij je brein herprogammeert maar het brengt ook meer positiviteit in je dag.

 • Bovendien word je je meer bewust van alles: je gedachten, je gevoelens, je gedrag,…waardoor je beter weet wat je wel wilt en wat je niet wilt. Hierdoor maak jij gemakkelijker keuzes die aansluiten bij wie je echt bent en laat je je minder meeslepen door de verwachtingen van anderen.

 • Oude patronen, angsten en beperkende overtuigingen worden vervangen door meer helpende gedachten. Gedachten die jou zullen helpen om een nieuwe realiteit te creëren.

 • Affirmeren verhoogt je persoonlijke trillingsfrequentie waardoor je gemakkelijker jouw wensen en verlangens kan manifesteren.

 • Je beseft dat jij de creator bent van jouw leven! Jij hebt de pen in handen, jij schrijft jouw verhaal!

Jij ontvangt

 • Een PDF, die direct en makkelijk te downloaden is

 • 222 kant en klare affirmaties die jou kunnen inspireren

 • Alles wat je moet weten over affirmeren

 • De spelregels voor de perfecte affirmatie

 • Het maken van jouw uniek affirmatie, afgestemd op jouw wensen en verlangens

 • 35 pagina’s vol tips en inspiratie

 • Onbeperkt toegang tot de cursus

222 affirmaties – een gids en cursus in één!

Heerlijk om steeds verder in te verdiepen & te verfijnen

1 - Wat is een affirmatie

uitleg van het begrip

2 - "Spelregels" voor een goede affirmatie

Wat zijn de Do’s en Don’ts?
Wat is belangrijk voor een goed werkende affirmatie? 

3 - Hoe start ik met affirmeren?

We weten heel vaak wat we niet willen, maar op de vraag wat wil je dan wel is niet altijd meteen een antwoord. Dit is belangrijk om tot een goede voor jou passende affirmatie te komen. 

4 - 222 affirmaties

222 affirmaties die jou helpen om je diepste verlangens te verwezenlijken op het gebied van:

start van je dag

zelfliefde

liefde

positief zelfbeeld

zelfvertrouwen

gezondheid

om stress en angst los te laten

voor meer geluk en succes

geld en rijkdom

beter slapen

5 - Jouw unieke affirmatie

De voorgaande 222 affirmaties zijn inspiratie. Hoe tof is het om nu je eigen affirmatie te maken. Met deze tips, maak jij je unieke affirmatie voor jezelf afgestemd op jouw verlangen.

6 - Wil je een laag dieper duiken in jezelf?

Ben jij er helemaal klaar voor om van manifesteren jouw nieuwe levensstijl te maken, zodat jij een bezield leven vol wonderen en magie kan ervaren?

Na deze cursus

 • Weet je hoe krachtig affirmeren is
 • Weet je hoe je de perfecte affirmatie maakt, afgestemd op jouw verlangens
 • Weet jij het belang en kracht van focussen op wat je wel wil (i.p.v. wat je niet wil)
 • Jij weet nu als geen ander dat jij met affirmaties je eigen toekomst creëert.
 • Weet jij dat alles wat je aandacht geeft groeit

Yessss, hier start jouw nieuw verhaal! Ben jij klaar voor een leven met meer overvloed, liefde & succes? Ben jij er klaar voor om jouw diepste verlangens en wensen te affirmeren en daarmee te creëren?

Deze cursus is met veel liefde & passie ontwikkeld door

Ann Thys

Lotus life coaching

Als holistisch coach, NEI therapeut & yogadocent is het mijn missie om mensen te begeleiden op hun pad naar meer bewustwording…
om zo dichter bij zichzelf te komen en de mooie persoon te ontdekken die ze werkelijk zijn.

Je wordt aangespoord om te luisteren naar de stem van je ziel zodat jouw licht weer kan stralen en jij moeiteloos jouw diepste verlangens kan manifesteren.

Hoe meer je in contact komt met je ware zelf, hoe meer innerlijke rust, vrijheid en vervulling je zal ervaren.

Mariet Brans

Studio Zijn

Studio Zijn is een plek waar ik recht vanuit mijn hart met heel veel passie en liefde mensen begeleid en inspireer om hun ware potentieel te leven. Om te groeien, te bloeien en helemaal zichzelf te mogen zijn!

Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer je vanuit je ware zelf/ ziel leeft hoe meer synchroniciteiten op je pad komen en je precies manifesteert wat voor jou de bedoeling is om je mooiste leven te leven.

En geloof me manifesteren gaat dan met gratie, genot en gemak!