Een cadeautje voor jou!

Een meditatie voor jou!

Je bent het waard!

Mijn missie is dat iedereen het waard is om helemaal zichzelf te mogen zijn. Hoe mooi, hoe fijn is het om te stralen vanuit jezelf. Helemaal jezelf zijn vanuit jouw authentieke kracht, vanuit jouw authentieke jij! Niet vanuit een ego kracht, maar vanuit je hart! We worden in deze maatschappij opgevoed dat het steeds meer, steeds beter, steeds mooier MOET, de lat moet alsmaar hoger en hoger. Dat maakt dat we gaan denken dat we niet ok zijn zoals we zijn. En daar verliezen we het contact met ons gevoel en gaan we verharden. We zijn dan naar buiten gericht i.p.v. naar binnen gericht. Uit ervaring weet ik dat het een hele weg is om weer bij jezelf te komen. Ik was een carrièretijger, die de lat steeds hoger legde. Als creatieve ondernemer was dat een “mission impossible” , want ik verloor daarmee mijn creativiteit, mijn passie, mijn drive. Het werd MOETEN, met een flinke burn-out als gevolg. Langzaam ging ik weer voelen, ging er weer een vlammetje branden, kwam mijn passie en drive weer terug, maar NU vanuit mijn HART. Het is het zoooo waard om vanuit je hart, je passie, je drive te leven en dat is wat ik jou ook gun. Jij bent het waard! Herken je de struggle? Ik help je graag!

Wil je op de hoogte blijven?