Ontdek de kracht van jouw adem met Liquid Breath

Kom en ontdek de magie van de Kracht en Zachtheid van de Adem, jouw adem!

Liquid breath: Kom en ontdek de magie van de Kracht en Zachtheid van de Adem, jouw adem!

*

Zo fijn is thuis komen bij jezelf met Liquid breath!

Van harte ben je uitgenodigd om deel te nemen aan een liquid breath ademsessie.

Liquid Breath ® is een zachte ademmethode. Een sessie brengt je van je hoofd terug in je lichaam en is zacht, verdiepend, diep ontspannend, helend en gaat ver voorbij technieken. We gaan voorbij het doen. We gaan ‘laten’ en ‘toe-laten’, waardoor spanning/stress jou kan loslaten.

Je adement vanuit zachtheid,  zachtheid & liefde voor jezelf.

Je verbind je met je adem, je adem leidt je naar stukken die mogen transformeren/stromen.

Dit gaat voorbij het (be)denken, je adem wijst je de weg.

Liquid Breath ® brengt adem samen met bewustzijn. ‘Expanding awareness’ dus. Hoe bewuster je met adem werkt, des te dieper kun je je bewustzijn openen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten.

Cora Verkuilen is de Creator van Liquid Breath. De methode Liquid Breath® kwam tot haar tijdens een dolfijn retreat in Mozambique in 2018. 

Wat levert de ademsessie je op?

Geeft ruimte
✨  Schoont op
✨  Transformeert
✨  Maakt vrij
✨  Opent
✨  Geeft inzicht
✨  Connect je met je diepere zelf

Op regelmatige basis geef ik groepsessies, meestal in een prachtige co-creatie met Ardy Manders, Ann Thys of Jamy Frencken.
Klik hier voor actuele data’s van workshops

Liever 1 op 1? Klik hier om me te mailen.

Cognitieve therapie versus Liquid breath!

Deze reactie ontving ik van een client en ze omschrijft prachtig wat een liquid breath sessie doet. ” Ik heb in mijn leven vele therapeuten bezocht en daar heb ik eindeloos gepraat. Het bleef daardoor veelal cognitief (in mijn denken) en dan moest ik proberen mijn  gevoel in die nieuwe gedachten te persen …dat duurde zo lang en dat ging zo moeizaam… phoe!

Bij een Liquid Breath  sessie vraag jij naar de intentie als ik al helemaal in contact ben met mijn lichaam. Ik ben dan echt uit mijn hoofd en in contact met mijn gevoel, als vanzelf voel ik dan de intentie opkomen.

Daarna gebeurt er altijd iets magisch. Iedere sessie is bij mij een sleutel moment geweest waarop er iets in mijn gevoelsleven veranderde zonder dat het heel veel moeite koste. Dit staat in zo’n groot contrast met al die therapieën.

Dit vind ik zo bijzonder en het is iedere keer weer zo helend. Ik ben zo dankbaar dat je dit mooie werk doet.” M.v. G.

Reactie van Deelnemer

Ik ben bekend met de verbonden adem. Tranformational breathing was wat ik eerder heb gedaan, maar dit is zoveel zachter! Zachter maar daardoor niet minder krachtig! Zooo fijn en tranformerend.” J.M.

Reactie van Deelnemer

“Mariet geeft je een gevoel van veiligheid en vertrouwen, waardoor ik me volledig durfde over te geven en te ontspannen tijdens de sessie.Het heeft me veel gebracht, ik heb oude blokkades los mogen laten en dat geeft me zoveel vrijheid!” O.D.