HSP (hooggevoeligheid) tieners & jongeren

Hieronder de flyer speciaal voor tieners en jongeren.

Echt waar, je bent het waard!

Jij bent het waard om helemaal jezelf te zijn!

Testimonials

Cliënten ervaringen

“ Via de psycholoog kwam ik bij Mariet. Ze heeft me veel geleerd over mijn hooggevoeligheid en daarmee over mezelf. Nu ga ik weer naar school en kan ik beter met alles omgaan. Ik snap nu veel beter wat ik wel/niet nodig heb. Ik heb weer meer plezier en ben minder moe”

H.L.

“Vaak voelde ik me niet fijn. Als het echt erg was had ik paniekaanvallen. D.m.v. ademhalingsoefeningen kon ik ze steeds vaker voorkomen. We zijn ook gaan onderzoeken wanneer ze ontstaan en waarom. Nu heb ik ze eigenlijk nooit meer.”

B.J.

“Wat coaching bij Mariet mij gebracht heeft is om beter met mijn hooggevoeligheid om te gaan en heftige prikkels van anderen van me af te houden. Dit heb ik geleerd d.m.v. oefeningen en meditaties. Ik vind deze manier hoe Mariet het heeft gedaan heel fijn. Ze geeft je veel ruimte om aan te geven of je iets fijn, stom of vervelend vindt en dat je daar duidelijk in mag zijn zonder iemand te kwetsen.

F. van B.

Heb je een vraag? Wil je meer info?

Het is een hele stap om hulp te vragen. Wil je weten of ik de juiste persoon ben voor je? Vraag hier een gratis intake gesprek aan.