Over Mariet

Hoi, mijn naam is Mariet Brans en graag stel ik me aan je voor.

Echt waar, je bent het waard!

Jij bent het waard om helemaal jezelf te zijn!

Geloof me je leven wordt zoveel mooier, intenser, gelukkiger en fijner als jij vanuit je authentieke zelf gaat leven. En ja, daar is moed voor nodig! Maar ik gun het je zo! Dat is in de spiegel kijken en oude wonden helen. Dag oude SHIT, welkom unieke JIJ! Dat is wat ik het allerliefste doe, jou inspireren, jou motiveren om helemaal jezelf te zijn! Om te kijken naar je verlangens, waar word je blij van, waar gaan je ogen van stralen? En vervolgens het te gaan doorvoelen en het te gaan DOEN! Waar krijg je energie van & wat kost je energie?

over Mariet

Fijn, kennis te maken!

Mijn naam is Mariet Brans – van Stipdonk en graag stel ik me aan je voor. Al meer dan 20 jaar werk ik als concept designer in de mode wereld. Ik was een echte carrièretijger, de lat lag hoog, heel hoog. Na een flinke burn-out in 2012 merkte ik dat het tijd werd om oude patronen om te zetten. Oude Shit los te laten en te gaan leven zoals mij dat gelukkig maakt. Eén zin, het klinkt zo simpel, maar het was alles behalve dat. Het werd een hele reis naar binnen, maar langzaam kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik leefde weer! Hoe fijn is dat! Tijdens die reis voelde ik, dit is wat ik wil! Dit is wat ik te doen heb! Ik wil andere mensen ook hun mooiste leven laten leven, hun authentieke zelf laten zijn. Ik gun dit andere mensen ook! Ik ben een vier-jarige spirituele opleiding gaan volgen en adem, mindfulness & meditatie opleidingen. Hieruit is Studio Zijn geboren, een plek waar ik recht vanuit mijn hart met heel veel passie en liefde mensen begeleid en inspireer om hun ware potentieel te leven. Om te groeien, te bloeien en helemaal zichzelf te mogen zijn!

waar ik heel blij van word

Als bewustzijnscoach ben ik gespecialseerd in

Stap in je kracht.

Niet vanuit ego, maar vanuit jouw unieke zijn. Daar ligt vaak oude pijn onder, deze mag aangekeken worden en geheeld worden. Oude patronen mogen getransformeerd worden, naar hoe jij graag je leven wil leven!

Van hoofd naar hart

In deze maatschappij is het een hele uitdaging om bij jezelf te blijven. Doordat de lat zo hoog ligt, verharden we snel en raken we steeds verder verwijderd van ons gevoel. Ik help je om weer in contact te komen met je gevoel. Ik help je om het vuur in je hart weer te laten branden.

Wat geeft energie wat kost energie

Me time..uhh wanneer dan en wat ga ik dan doen? Tijd voor jezelf is zo belangrijk om weer terug naar jezelf te gaan. Ik kan je helpen met inzicht geven in waar krijg je energie van en wat kost je energie. En vervolgens te helpen met de integratie in het dagelijks leven.

Testimonials

Cliënten ervaringen

“De zeer persoonlijke en warme benadering gaf me veiligheid om in het diepe te duiken. Als bewustzijnscoach werkt Mariet  met verschillende technieken. Per keer sloot de werkwijze perfect aan bij wat ik nodig had.”

A.C.

“Door de geborgenheid en veiligheid die Mariet geeft voelde ik me vrij om mijn diepste gevoelens te uiten. Mariet laat de methodiek die ze kiest perfect aansluiten bij wat op het moment nodig is om verder te komen in mijn proces.”
A. vd B.

“Mariet heeft me weer in contact gebracht met mijn authentieke kracht. Haar benadering is positief en positief kritisch waar nodig. Met concrete feedback die laagdrempelig opgevolgd kan worden.
O. vd L.

Heb je een vraag? Wil je meer info?

Het is een hele stap om aan jezelf te gaan werken en naar binnen te keren. Wil je weten of ik de juiste persoon ben voor je? Vraag hier een gratis intake gesprek aan.