Over Studio Zijn

In februari 2014 is Studio Zijn geboren! Een studio waar ik recht vanuit het hart en met heel veel passie en liefde werk.

 

over studio zijn

Wat kan Studio Zijn voor jou betekenen?

Het begint allemaal met een verlangen. Een verlangen dat je het anders wil, dat de huidige situatie om verandering vraagt.

Ik help je doordat verlangen helder in kaart te brengen, om te kijken waar oude patronen en overtuigingen mogen worden losgelaten, waar nieuwe paden gecreëerd mogen worden.

Dit kan in de vorm van:

1 op 1 coaching

Coaching in het dagelijks leven, hoe dingen aan te pakken, hoe structuur te brengen. Hoe verlangen om te zetten in daden en doen.

 

1 op 1 therapie

Therapie wanneer duidelijk is dat oude patronen in de weg zitten en niet langer dienen. Samen kijken we hoe deze getransformeerd kunnen worden. 

onze kracht

Studio Zijn is gespecialiseerd in

Innerlijke kracht

Studio Zijn helpt je om weer bij je authentieke kracht te komen. Niet vanuit ego, maar vanuit je hart.

Stress Reductie

In de huidige maatschappij wordt veel van ons verwacht, de lat ligt hoog. Het is belangrijk om daarin je grenzen te bewaken en goed voor jezelf te leren zorgen. Dat is niet vanzelfsprekend. Studio Zijn helpt je daarbij.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Je in de spiegel laten kijken, zodat je helder zicht krijgt op je patronen van denken handelen en voelen.

Testimonials

“De zeer persoonlijke en warme benadering gaf me veiligheid om in het diepe te duiken. Mariet werkt met verschillende technieken. Per keer sloot de werkwijze perfect aan bij wat ik nodig had.”A. C.

“Door de geborgenheid en veiligheid die Mariet geeft voelde ik me vrij om mijn diepste gevoelens te uiten. Mariet laat de methodiek die ze kiest perfect aansluiten bij wat op het moment nodig is om verder te komen in mijn proces.”A. vd B.

“Mariet, heeft me weer in contact gebracht met mijn authentieke kracht. Haar benadering is positief en positief kritisch waar nodig. Met concrete feedback die laagdrempelig opgevolgd kan worden.O.L.